BOSPAVILJOEN VOL MOGELIJKHEDEN

Activiteiten & bedrijfsuitjes

’t Leesten is een prachtig natuurgebied op de Veluwe onder de rook van Apeldoorn. Er is een ruime, gratis parkeerplaats welke dient als ideale uitvalsbasis voor een wandeling of fietstocht. Het Informatiecentrum ’t Leesten van Staatsbosbeheer is gevestigd in Bospaviljoen ’t Leesten en bestaat uit een informatiebalie, winkel en expositie.
Onze vrijwilligers helpen je graag op weg voor een heerlijk dagje buiten!

GENIET VAN DE MOOIE

Wandelroutes

Op ’t Leesten zijn verschillende wandelroutes bewegwijzerd die je zelfstandig kunt wandelen. Op het Informatiepaneel voor de hoofdingang van het Bospaviljoen kun je zien welke routes er zijn om een keuze te kunnen maken. Het informatiepaneel is meteen het startpunt voor de routes.

IETS VERDER DE NATUUR IN?

Fietsenverhuur

Naast onze zelfstandige wandelroutes heeft u ook de mogelijkheid om nog iets verder erop uit te trekken. Wij helpen u graag op weg met de mogelijkheid om bij ons fietsen te huren.In de winkel van het Informatiecentrum zijn artikelen te koop om mee de natuur in te gaan zoals  fietskaarten. Het informatiepaneel is meteen het startpunt voor de routes.

EIGEN STREEK PRODUCTEN IN ONZE

Winkel

In de winkel van het Informatiecentrum zijn artikelen te koop om mee de natuur in te gaan zoals wandel- en fietskaarten, maar ook natuurboeken en verrassende souvenirs voor jezelf of om weg te geven. Kom even snuffelen tussen de mineralen en fossielen, natuureducatief speelgoed en streekproducten zoals de befaamde ‘Zwienenkeuteltjes’.